Human Resources consultancy

FSMA

De FSMA, een afkorting voor de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten, is een van de twee toezichthouders van de Belgische financiële sector. De organisatie streeft naar een eerlijke en correcte behandeling van financiële consumenten en naar integere financiële markten.

Dat is geen eenvoudige opdracht, en FSMA plant de komende jaren dan ook een verdubbeling van haar personeelsbestand. Omdat ze dat proces op een professionele, daadkrachtige, integere en duurzame manier wil laten verlopen schakelden ze onze expertise in.

We stuurden twee Beluga consultants op pad die een diepgaande analyse uitvoerden van de sollicitatieprocedure, de candidate experience, de interne en externe communicatie, de werknemersmarkt, … . Ze bevroegen onder andere nieuwkomers en departementsdirecteurs, schreven een adviesrapport en kwamen tot een plan van aanpak, dat groen licht kreeg van het directiecomité en dat onze consultants nu implementeren. De Facto Image Building werkt op dit moment volop aan de ontwikkeling van het nieuwe employer branding concept, een mediaplan en alle nodige communicatietools, zoals een overzichtelijke jobsite waarop achtergrondinformatie, videogetuigenissen en jobs op een duidelijke manier worden weergegeven.

Credits

  • Beluga Communications

FSMA-website-homepage

FSMA-Mobile
FSMA-Mobile