Gebruiksvriendelijke responsive jobsite

CGI

CGI is een IT-bedrijf dat wereldwijd actief is en gespecialiseerd is in bedrijfsprocessen, business intelligence en kwaliteitsmanagement, met een uitgebreide expertise in SAP, Microsoft, Java, Outsystems en andere technologieën. Om zijn aanwezigheid op de Belgische markt te verstevigen, is het bedrijf op zoek naar professionals met een duidelijk IT-profiel.

En hoe spreek je die doelgroep beter aan dan met een aantrekkelijke website die alle job- en carrière-info overzichtelijk weergeeft? Die kwam er in de vorm van een eigentijdse en gebruiksvriendelijke minisite, ontwikkeld en ontworpen door De Facto Image Building.

De abstracte connectoren die centraal staan in CGI’s corporate image, gebruikten we als basis voor de vormgeving en de opbouw van de nieuwe jobsite. Bedrijfsinfo, carrièremogelijkheden, getuigenissen van medewerkers en het joboverzicht zelf kregen elk hun eigen plaats, en worden op de homepagina visueel verbonden.

Resultaat: een gebruiksvriendelijke en responsive jobsite die met zijn strakke look de stimulerende en innovatieve bedrijfscultuur van CGI weerspiegelt én de juiste profielen bereikt.

Credits

CGI-Mobile
CGI-Mobile
CGI-Site