Driemaandelijks personeelsmagazine met pit

Securitas

Van de buurtwinkel om de hoek tot het grootste industriële bedrijf: Securitas – dat in oktober 2014 ook SAIT overnam – levert veiligheidsdiensten aan een uiteenlopende waaier van klanten in verschillende sectoren. De medewerkers van het bedrijf – meer dan 5.000 in totaal – zijn bijna even divers, en werken verspreid over het hele land. Via het tweetalige personeelsmagazine Ten Four dat ze vier keer per jaar in de bus krijgen, blijven ze mee met het reilen en zeilen van het bedrijf.

Voor een update van het concept, de coördinatie en de vormgeving van dat magazine kwam Securitas enkele jaren geleden aankloppen bij De Facto Image Building. We ontwikkelden voor hen een magazine met een heldere structuur, herkenbare rubrieken en een hedendaagse vormgeving die een breed publiek aanspreekt. In elke editie voorzagen we zowel ruimte voor artikels over technologische en andere ontwikkelingen, als voor leuke weetjes en persoonlijke verhalen. Zo behouden alle medewerkers de voeling met wat er leeft op de werkvloer, en blijven ze op de hoogte van belangrijke strategische beslissingen.

Sindsdien verzamelen we vier keer per jaar teksten en foto’s, zorgen we voor de vertaling in het Frans en verzorgen we de vormgeving van het magazine.

Kortom: een complete service van A tot Z.

Credits

Securitas-covers
Securitas-detail
Securitas-detail
Securitas-detail
Securitas-detail