Nieuw bedrijf, nieuwe corporate identity

oilco

follow link: get online help with business essays Completing a qualification in business is a springboard to winning a better position Gebruikte olie opnieuw verwerken tot zuivere oliën, dat is in het kort wat WOS, Waste Oil Systems doet. Het bedrijf, dat zelf onderdeel is van de Revatech Groep, besloot het ophalen van die gebruikte olie bij garagisten en grote industriële bedrijven onder te brengen in afzonderlijke entiteit. Om dat bedrijf een naam te geven en vorm te geven aan een nieuwe corporate identity, deed WOS een beroep op De Facto Image Building.

Lloyds Tsb Business Plan Help is a team of UK based freelance writers ready to help with copywriting, press releases, ghost writing and media writing Na een uitgebreid merknaamonderzoek kreeg de nieuwe entiteit de naam oilco: een expliciete verwijzing naar zowel oil collection als oil company. Daarnaast ontwikkelden we een logo dat verwijst naar oilco’s activiteiten – olie verzamelen en ophalen – en dat tegelijk een soort mascotte is voor het bedrijf. De kleurschakering in de eekhoornstaart symboliseert een druppel olie die dankzij oilco gezuiverd wordt. Een gestileerde versie van die staart verwerkten we ook in de vormgeving van brochures en ander drukwerk. ‘Oil on its way to a sustainable future’ werd de baseline van oilco. Een krachtige en heldere slagzin die bijna letterlijk zegt waar oilco voor staat.

help for my thesis Is Analytical Comparison Essay Illegal assignment uspto writers who can complete a class assignment in one day Tot slot verzorgden we alle interne en externe communicatie rond het nieuwe bedrijf, de nieuwe naam en de nieuwe corporate identity. De website kreeg een tijdelijke homepage en is op dit moment in volle ontwikkeling.

Credits

Oilco-overview

We find and review top-rating assignment services and you choose the best Online Homework.com for you. Do you need best assignment writer? You will find him here!