Contentrijke responsive website

Domaine de Jaurieu

Een vierkantshoeve op een indrukwekkend domein, met een fijn restaurant, een mooie feestzaal en meer activiteiten dan je je kan voorstellen. Domaine de Jaurieu heeft veel, heel veel te bieden. Alleen kwam dat op de website niet helemaal tot zijn recht. De opdracht van De Facto Image Building was om daar iets aan te veranderen.

Onze Informatie Architect & UX Engineer gingen dus aan het werk om de bijna oneindige reeks activiteiten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier voor te stellen. Van babyborrels tot jubileums, van fietsenverhuur tot sportieve verblijven voor scholen, van verjaardagsfeestjes voor kids tot seminaries: alles kreeg een plaats op de nieuwe website. We maakten een heldere en handige homepage, van waar je via foto’s kan doorklikken naar alle activiteiten. Vanuit de afzonderlijke fiches kan je als webbeheerder ook links leggen naar andere fiches. Een fietstochtje koppelen aan een bedrijfsseminarie, of een toeristisch uitstapje plannen tijdens een vrijgezellenfeest, … de website brengt surfers letterlijk op ideeën.

Tot slot kregen het logo en de e-mailings van Domaine de Jaurieu een update. Dat gebeurde volgens dezelfde filosofie: transparant, teasing en aantrekkelijk. We ontwikkelden een handige advanced mailing template die makkelijk is in te vullen, aan te passen en te versturen, met een ontwerp dat helemaal in de lijn ligt van de nieuwe website. Vanaf nu weet je wat Domaine Jaurieu te bieden heeft, alsof je er zelf bent geweest.

Credits

Jaurieu-Home Jaurieu-Content Jaurieu-Icons